Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najgora i najprljavija nacija na dunjaluku. Preselit glasače i članove stranke SBiH i mezar rahmetli Hadžipašića sa Arcelor Mittal osobljem nek posranu indiju zagađuju.
Tom Cruise puko ko kokica.
Uziva u carima k=u=r=ca ko je bio u Indiji zna da se tamo i nema u cemu uzivati dzaba Taj Mahal na 2 metra od njega indijski gurbeti seru a sred ceste prljavi smrdljivi olos ... treba im roknut kakvu dobru da ih popali zajedno sa njihovim bakterijama. Najprljavija nacija u svemiru
Tom kruz ka-r-a u guz