Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je lekotre samo ti ispravljaj
\"Slavni holivudski glumac, Tom Cruise kupio je svojoj kćerkici vlastiti automobil.\" I tu ja prestanem citati :) Jok, eto tudji joj je kupio.
Ja prdoh pa me stid raje na poslu - malo evo razmahujem rukom da se razidje a gledam vani baba pjeva a auti prolaze i sviraju, a upravo je prosao i dedamraz sa Hamushom i Dzasminom u sankama i sa irvasima i dilaju bijelo i prave sijelo pred zgradom. Eto pa ako vas zanima stavite kao clanak.
A evo i sunce izađe u Sarajevu, sa-x, od srca vam hvala.
od danas zivot ponovo ima smisla.
Vao koja vijest, stvarno sada mi je dosta lakše raditi i spavati kad sam čuo da je tom kruz kupio auto, velika hvala na ovoj vijesti!