Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po kuci je hodala bosa? OMG :o :o :d Na lomacu, odmah!!!!
Meni jucer ispred kuce se oronuo jedan stepenik, umalo da se okliznem slomijem nogu, fraktura lobanje ma svasta nesta....eto, objavite to i usput mi recite koga da tuzim ?!
NECU BA NA ZRCE I BOG JE.B.LO VAS ZRCE
Možeš mislit kako je onome koga ova sexualno uznemirava http://www.sarajevo-x.com/showtime/ljepotice/clanak/110720106#1
opet bih je olizo ko poklopac od argete
ovaj sarac dobije tuzbu, ja cu prvi tuziti siptare i sipratke jer smrde....
Cuj muzicarka hhahahhaha Od koga su ovo copy/paste.. ? :PPPPPPPP
pa sta ako je prdila,eto vi ne prdite..
mora da je jela grah i kupus svaki dan!
Ma hoce levat pare
pa dobro cackam i ja nos pa sta
Ofucala se...Nju samo dobra k a r i na moze spasit sad...kakva metrica iz neke vukoyebine dobro bi dosla....
bas me zanima kako ga je seksualno iskoristavala (A)
sta je cudno tu sto je hodala bosa
AJ OCA MI NE MOGU DA VJERUJEM! MOJ ZIVOT VISE NEMA SMISLA! JA SAM MISLILA DA BRITNI NIKAD NIJE ISPUSTILA VJETAR NI CACKALA NOS! OJ!
Sto taj americki zakon ne valja zbog ovakvih koji ni za sta nisu sposobni osim da budu tjelohanitelji, sto u biti moze biti i međed, samo nek si krupan i izgledas zaje.bano..ne treba ti neki mozak...i onda takav bilmez se sjeti dosta mi je svega toga daj da je tuzim...i to sve zbog ljudske pohlepe i glupog americkog zakona gdje covjek moze da tuzi koga hoce i zasta hoce...
De,de lazi konju nije da volim nju msm skoro je nikako ne slusam ali koliko je ovaj ofiran sto ne kaze koliko zaraduje......Da malo p on dobije prostora u jevnosti :S