Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha dobro si rekao: dzaba i batine :-)... britni je jos \"dobro prosla\" a i ova ce fatalnije 100 %. Umjerenost je najveca vrlina, to vazi i za novac...
Tko je ove gluposti pisao...to uopće nije istina...ona je u zadnjih mjesec dana napravila samo 1 tetovažu....a ove ostale su još os prije...neke su stare i po nekoliko godine...dajte malo pazite šta pišete...i da btw da je istina da se svake noći opija po klubovima kada bi održavala nastupe i sve ostalo šta radi...napije se jednom i onda je odmah pijandura,pa što ako se cura ponekad zabavlja u klubu...a to nije svaku veče!!!!!Ljudi pa dajte malo pogledajte šta pišete!!!Čovječe prikazali ste ju sad ko da je najveća bludnica na svijetu,da se samo opija i ništa ne radi....DAJTE VIŠE PRESTANITE PISATI NEISTINE.....PRVO ISTRAŽITE ŠTA PIŠETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pojeo bi joj govno ko chevap :P
ma pricajte vi sta hocete, ona je ko mlaznjak..... raskovo bih je ko staru shupu. koji guz mala ima uh uh uuuuuuuuh
odvratna je
Uvijek sam ja znala da ce ona zavrsit k\'o Whitney...na koxu i cracku..zalosno, al istinito. jedina razlika izmedju njih je sto WH ima glascinu
rihana pa sta to radis, ti si uzor svim mladima, a joj. pa nama djeci si ti bitnija nego tamo neki orlovi sto rano lete.
Nije je dzaba onaj tuko al tu batina ne pomaze, ocigledno :D
Ja sta batine uradise :)))
a joj gluposti sto citam 11 tetovaza vi stvarno niste normaalni ..ko je ovo piso...
A skuha li ova ikad rucak,usisa li kucu?ccccc nedaj Boze ovake za zene,to treba samo mlatit! Ojha!
lobanja i ukrštene kosti na nozi - masonska kucka...