Nakon javnog izvinjenja
0
Tiger Woods izgubio još jednog sponzora
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko visoko leti nisko pada! stavi ga sad nekoj kad si laf!
Dante, svaka čast. Slažem se i potpisujem.
I eto kako Ameri opet pokazuju svoje pravo maloumno licemjerno lice mentalno zaostalih jadnika. Kad čovjek prevari ženu, to nije uredu, a kad predsjednik izmisli atomska oružja, zauzme dvije države, pokolje stotine hiljada civila loše naciljanim bombama, to je uredu. Ili kad američka korporacija otkupi firmu, otpusti hiljade zaposlenih i rasproda je na parčad samo kako bi par dioničara korporacije moglo da se poput krmadi valja u još više novca nego što će im ikad u životu trebati, to je u redu. Ali zato nek se oko Tigera digla veća frka nego oko svega do sada, ispast će čovjek još i ratni zločinac.
tigare mi te volimo, najbolji si nam ga.
koji gluup i providan lik, jos ne mogu da dodjem sebi poslije onog javnog lafo izvinjenja. ogadio mi se da bih ga mogao popisahat. ne kontam kako neko sa ovako malo mozga moze naklepat toliku lovu..... bem te drzavo.