Ima 26 godina
84

Tifa o kćerki Sari: Ona je fajter, gledam u nju i imam određenu dozu strahopoštovanja

I. S.
Foto: Instagram/saravojicic
Foto: Instagram/saravojicic
Mladen Vojičić Tifa je nedavno gostovao u podcastu "Soundtrack vremena" produkcijske kuće Balkast Amira Misirlića te je, između ostalog, govorio o svojoj 26-godišnjoj kćerki Sari.

Ona već dugo pjeva u Doliji, jednom od najpopularnijih sarajevskih metal bendova.

"Sara je svjesna toga da ne može izbjeći sve. Ona se junački borila kroz svoje odrastanje i silne afere koje sam imao - od ovoga do onoga, raznih ružnih stvari. Ona se stoički izborila. Sara je fajter, opasan frajer. Ponekad gledam u nju i imam određenu dozu strahopoštovanja, majke mi moje", kazao je Tifa.

Misirlić ga je zatim pitao je li Sara upgradeovana verzija, Tifa 2.0, a on je odgovorio kako je ona prije svega vaspitano dijete. Spomenuo je i svoju suprugu Ljiljanu te istaknuo da ima sreću što je pored sebe zadržao ženu s kojom je već 42 godine.

Na pitanje planira li snimiti duet sa Sarom je odgovorio: "Kad bude, bude."

Smatra da senzibilitet nije problem uskladiti, ali da to treba biti nešto što ima smisla. Zatim je ispričao jednu anegdotu.

"Nikad neću zaboraviti, ja kažem: 'Slušaj, kad budemo radili ovo pa da mi otpjevaš back vokale.' - 'Ja da ti pjevam back vokale? Hahaha.' - 'Pa dobro, koliko koštaš?'. Sara je jako samosvjesna osoba", ispričao je.