Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek me je nervirala ta takozvana \"sloboda medija\"... Nisam fan kraljevske porodice, ali ovo me fakat nervira... Valjda se sloboda jednih zaustavlja tamo gdje počinju prava drugih. Šta je ovdje s pravom na privatnost? Zašto novinari ne misle o pravima drugih prije nego što počnu kokodakati o svojim?
@neko iz mase Dugo nisam pročitao zreliji i jasniji komentar na klixu....svaka čast.Zna se kako je Britanija kolonizirala i TERORIZIRALA SVIJET...a sad su kao neka posebna porodica,koja ništa ne radi,a za jednu svadbu potroši milione funti od britanskih poreznih obveznika...pa šta ako su slikali mladog golog teroristu,nek objave nek vide kakva je to kraljevska krv
Commi, je li ovo sam sebi lakjuješ postove? Kralju!
@commi Upravo tako. A ti si najbolji dokaz da je istina sto si napisao.
Koga uopste briga
@NN Kada se objavljuju karikature a.s Muhameda i karikature muslimana to je prihvatljivo i brani se slobodom medija, demokratijom...bla, bla, bla i ostalim ublehama. Međutim kada je u pitanju kraljevka porodica, potomci onih koji su mačem i silovanjem pokoravali narode, onda sediže kuka i motika da odbrane takve hulje, bludnike i razvratnike. Fuj licemjeri i pogani ljudska.
ovaj The Sun isto ko The Dnevni Avaz
Nema to veze sa slobodom medija već bezobrazlukom, iskorištavanjem pojma te slobode, nepoštivanjem privatnosti i strahom od konukrencije.