Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinovi i kceri prostoprosirene recenice, The rock jeste nabildan, ali bas kao i vecina hollywoodskih \"glumaca\" u auto ulazi uspravan sa sve potpeticama od 20cm.
joj sta bi mu radila.... oblizala bi ga ko postansku markicu... NJAM!
sta ce - covjek zna da puca da se marise - za sve zivo je istreniran k\'o pravi specijalac - i ja bih utek\'o od tog brda mesa....
IF YOU SMEEEEEELALALALALALALALAALAAAA WHAT THE ROCK IS COOKING ! ^.-
Zar ovaj sarlatan moze nekog prestrasiti, da su ljudi znali da je on kecer dobio bi ovaj svoje
haha... they had smelled what the rock was cooking!
U Londonu niko nema vatreno oruzje, nije to Amerika, a krenuti hladnim oruzjem na ovog medjeda (medvjed je zivotinja, a ovo je medjed) bilo bi samoubistvo, tako da... vjerovatno su bjezeci postavili neki rekord koji ni Bolt ne bi stigao :)
Nastimano ko i keceri..
king