Drugi put postao otac
0
Teniser Ivan Ljubičić dobio kćerku
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se osjecas hrvatom onda pravac za Hrvatsku, u protivnom se mozes osjecati samo katolikom u BiH. Kontas? Sve bi ja vas pravac za Hrvatsku, koji pricate o tolikom hrvatstvu i srbe u Srbiju i dovidenja brate. Jel\' svaka vijest mora poceti na nacionalnoj osnovi, bolje vam je hvatajte se svjezeg zraka, a manje sjedenja u zatvorenom prostoru uz kompjuter1
Polako BH Hrvat, šta si zapjenio. Nema nikakih problema, samo se ti nemoj sekirati. Ivan najbolje zna šta je i koje, ne trebaš biti advokat ni ti, ni niko drugi, on je hrvatski teniser, vidi se iz svega da je skroman i širokih vidika, čim je oženio Aidu. Znači pravi građanin svijeta, koji je davno prevazišao ova naša provincijska prepucavanja. Čestitke Ivanu za najljepši dar! Zaslužio si Ivane! Nek ste svi živi i zdravi!
Sta je bolan p.icke, sta ste se \'\'nasekirali\'\'? Ivan Ljubicic je HRVAT iz Bosne i Hercegovine, jel to ima neki problem tu? Sve fol nekakvi multietnicari i kulturni ljudi, a nisu u stanju postovati bliznjeg svoga i ustavni poredak ove drzave i starosjedilacku naciju na ovim prostorima, a zasto, zato sto valja provoditi unitarizam i siliti nekoga da se osjeca onako kako se ne osjeca? A uša.
Ivan nije hrvat njegova majka je Muslimanka a Otac katolik , ozenio je Muslimanku vidi se da mu krv vuce vise na muslimane . bravo ivane
jarane dosla voda na bistrik , cuj ivan dobio kcerku sta nas ba briga...
i ja sam i lani i prije dvadeset pet dana dobio kćerke, pa niko o tome ne piše
Jeb\'o te gosodin!
nemas pojma @aida. ivan je gospodin bio i ostace... sve najbolje vam zelim i drzite djecu sto dalje od ovakvih ogranicenih osoba.
K-U-R-V-A! Bolje da se zove IVANA! A ovo je onaj IVAN iz BOSNE I HERCEGOVINE sto je smugn\'o u kHrvatsku?!