Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podero bi je ko kontrolni............
da prekinem ove mamlaze žedne svađe iznad, i izrazim zadovoljstvo vidjevši ovu fanfulju uz parolu: Naudio bih joj kao luk očima.
šta mislite jel njoj dovoljno 15 cm???
radio bih na naporno na njenom tijelu...
ne mogu da vjerujem - Senaid Memić [jednostavno ne mogu!]
Poderao bih je k\'o lamelu uz Mahmutovac.
jesam pokvaren ne u dusi nego i po tijelu..pokvarila me ova pokvarena nakaradna tvorevina i svo ovo vrijeme koje je ukrala i pojela :-)))
Toliko si pokvaren i glup da ti mozak vise ne moze registrovati nista lijepo. Mrtav si a da to i ne znas! Pokoj ti dusi!
...lijepo, al\' nemojte, brate, pretjerivat\' :)
@anes.kane..... nije ti ni ta losa.....
SVE VRIJEME*
al mi se nešto .ebe
e moja Tamara...sad kako SDA po koji put pobjedzuje u ovoj VEHABITI DRZAVI mozemo ocekivati totalno ukidanje i cenzurisanje ljepotica...golotinje...sexualnih explicitnih i poluexplicitnih sadrzaja... ali zato mozemo i ocekivati povecanje dječije pofrnografije...sexualnog uznemiravanja djece...vjenčavanje za mlade 12-godišnje djevojčice...obaveznu petak dzumu i slicne pripetljaje u nasoj tamnoj vilajet taliban fildzan drzavici :-))))