Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam stvarno ko je to nega mogo nasamarat, valjda Silvester Stalone, on je jedini Talijan koji je jaci od ovog lika...
ha ja bolje popit dvije odgojno vaspitne nego bit na nedeljnom rucku
Ovako je mene le vat došo da tuče kad je čuo da mu ka ra m p ic u , reko drug ba nisam je s ilo v o, kaže on pa šta, reko jarane nisam je natjero, sama me zvala, kaže pa šta... ja ga ra zg ul im od ba tin a, kad on meni kaže, up u c a ćeme kad tad, eto.
garant je ovim l.e.v.a.t.i.m.a što p.l.j..u.j.u balotelija neko j.e.b.a.v.o koke pa su sad mnogo ogorčeni
cuj osamario lika jer mu je treba flertovala sa njim, pa nije on kriv jbt... jes glup taj lik :)
ja levata braćo
koji je ovo imbecil od covjeka !! Prognoziram mu brz kraj , kacenje na kokain a zaitm slijedi Hors i to je to
MNOGO GLUP TIP, UMJESTO KUJU DA ISAMARA, ON BALOTELIJA....AHHAHHAHA,,INACE GRESKA MUSKARACA....DA KUJA NE MASE REPOM,NE BI NI PAS ISAO ZA NJOM....
prvo, cemu samaranje..a drugo, sta je s njom...ona ne snosi nikakvu odgovornost za flertovanje? Onda mora da ju je silovao?
ma nije on sa njom, nego ona sa njim, konta valjda ovaj ima dobru prangiju
Ma ovaj Baloteli furach... Nista nije smio uradit, covjeg ga isamaro hahaha koji levat :D
kakv je ovo kreten od igraca :D
trebo je slomiti kuraFu
vidi vidi ko bi rek\'o kobili se nad\'o ludjak naletio na ludjaka
konj