77-godišnja zvijezda
6

Sylvester Stallone otkrio zbog koje je uloge imao sedam operacija: Fizički više nikada nisam bio isti

L. R.
Sylvester Stallone (Foto: EPA-EFE)
Sylvester Stallone (Foto: EPA-EFE)
Holivudska zvijezda Sylvester Stallone nedavno je otkrio da je imao sedam velikih operacija tokom snimanja scene borbe.

Naime, 77-godišnji glumac je u novoj sezoni showa "The Family Stallone" otkrio da je na snimanju scene borbe s Steveom Austinom na filmu "The Expendables" iz 2010. godine, pretrpio ozbiljne povrede vrata i leđa.

"Radio sam gluposti. Režirao sam 'The Expendables' i ponašao se kao idiot. Sjećam se jednog udarca i zapravo sam mogao osjetiti jedan udarac. Steve je znao. Nikada se nisam oporavio od prvog dijela 'The Expendables'. Nakon tog filma, fizički više nikada nisam bio isti. Upozorio sam ljude: 'Nemojte sami raditi vratolomije'", rekao je.

Njegova supruga Jennifer Flavin rekla je da on pokušavao prikriti bol pretvarajući se da se ništa nije dogodilo jer ne voli da lju znaju da je imao toliko operacija.

"Sylvester pokušava prikriti bol, pretvarajući se da se nije dogodilo. Ne voli da ljudi znaju da je imao toliko operacija leđa. Za našu porodicu je vrlo strašno svaki put kad on mora ići na operaciju jer nikad se ne zna", dodala je.

Kćerka Scarlett dodala je da im je teško gledati kako njihov otac prolazi kroz još jednu bolnu operaciju. Inače, glumcu su umetnuli metal u vrat, a imao je spinalne fuzije, a bio je i na liječenju iščašenih ramena.