Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad citam ove koemtare, Trump bi kod nas glatko pobjedio. No mi odavno ne marimo za svoju buducnost.
Nemamo mi nasu buducnost, nego arapsku!
@Glupan98 Drago mi cuti da neko mari za buducnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trump i Bakir dva brata.
sve tačno osim što je Hillary ista takva, mozda i gora.
Bravo Roberte, bravo Arnolde, bravo Leonardo i ostali pametni amerikanci i amerikanke, bravo.
Znaci, svi ovi epiteti kojm je De Niro nalijepio Trampa su suprotnost demokratskom kandidatu Hilari Klinton i svim demokratama. Fini neki predsjednici, prave nevidjene haose u svijetu, svrgavaju sa vlasti legalno izabrane predjednike, uzimaju sto im je milo i drago iz porobljenih drzava na ime ,,demokratije,,. Ne libe se da izazovu rat gdje god vide svoje interese, ne obaziru
se sta ostavljaju iza sebe, glad i bjedu, razrusena sela i gradove, razyebane drzave. Ako nisu svinje, jesu jagnjad u vucijoj kozi. Sto je itekako opasna kombinacija.
R.I.P bio je veliki glumac
Kendall Jenner, Leonarda DiCaprija i Sarah Hyland... inteligencija do inteligencije... da bar malo manje duvaju vutru pa da i poslusa neko sta kazu.
ar ju toketu mi
Не знам да ли је Трамп глуп, али изјавити да волиш Путина и да ћеш разбити НАТО савез је равно глупости.
I u nazi njemackoj.. svi su bili fasisti..pa i glumci... hillary ce dokrajciti ameriku.. tramp je moze spasiti.. ali sta jedan glumac zna o tome? A i otkad je misljenje glumca bilo bitno?
ако трамп побиједи, шта ће Бошње онда?
Jedna voli cifite drugi mrzi muslimane ne zna se sta je bolje
sta vas uopce pece kozica ko ce bit predsjednik u americi? ocete priznat narodu vec jednom da ste svi vi marionete s kojim upravlja amerika ??? 101% stvari koje se dogode u BiH su naredjene od strane amerikanaca...tako ce i ovaj rat buduci biti kad ameri odluce da bude...ovi koji su sada slijepi pored zdravih ociju progledat ce kroz iducih 10tak godina..
Glumci godinama postaju sve bolji, ovaj Niro sve gori i gori. Zna da kad dođe Tramp neće više biti uloga od stare slave već po zaslugama. Make America Great Again!
pitam li se zasto se dize toliko mediska hajka protiv trumpa? da nebi mozda sta god promjenio?
@fazer, jako je mnogo Srba bilo protiv američkih vojnih akcija u BiH 1995, i Srbiji i Kosovu 1999. Čim su se toliko protiv Amerike digli, znaci da su Ameri radili ono što je ispravno.
De Niro je mnogo jak na riječima! Kad je trebalo biti stvarno hrabar pa na filmskom festivalu kojega on organizira prikazati dokumentarac o djeci s down sindromom, za koji je najvjerovatnije odgovorna farmaceutska industrija, onda te hrabrosti nema. Sjedi 1