Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za isti posao na zapadu ti isti glumci bih svaki dobio najmanje 10 puta vise. To sto je javno iznaseno koliko eto recu 'nasi' glumci dobijaju moze biti jedino velika mizerija. Uz to oni tvrde da dobijaju mnogo manje od cifre koja je javno iznesena. Ne mogu vjerovati. Zivot bih za sve bio ljepsi kad bih se umjetnosti vise cijenile kod nas a politicari imali manje plate. Ako na njivi pazis samo jednu njivu a drugu zapustis koja ce njiva biti naprednija?
GOSPOĐA i kao 99% obrazovanih akademskih ljudi u Beogradu koji žive svoj život,al džaba politika se dobija u provincijama i nacionalizam također gdje je lahko ljudima glavu puniti,jer nemaju novaca da kraj sa krajem kroje
Karleusa ih provalila 🤣🤣🤣🤣