Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo oni sa malim cunama mogu ostavljati ove komentare. Trude se doimati jaki samo kako bi zataskali svoj kompleks. Kakav je to muskarac kojem je svejedno kada izgubi nekoga koga je volio? Taj cak uopce nije muskarac.
nije bitno koja je bolja bitno je koja je u srcu.dzaba pasa moze bit sto klasa bolja nocu kad legne opet ce pomislit na onu koju mu srce trazi.ja sam uvijek bio za ljubav.iskustvo me naucilo da jedino ona moze da ispuni.zeleni ce vremenom naucit.
Jadan Ashley nece je moci preboljeti dok ne zguzi jos 10 treba za otprilike mjesec dana. Sjecal se ko Teveza kad je izjavio da nikada ne bi prevario suprugu. 90% fudbalerskih veza i brakova isto. On sara a ona pare ganja. Nije bezveze svaki drugi u vezi sa modelom
Cheryl i Derek su se poljubili u javnosti tokom proslave Nove godine. wow!
normala, ovi koji drugacije laprdaju ili su klinci koji tek istrazuju svijet sexualnih uzitaka ili nedovrseni u mentalnom razvoju...jedno je imati pored sebe mehanicku zensku na navoj koja je cijeli zivot ulagala u to da se dobro uhljebi, igracku bez mozga, ponosa, osjecaja, a drugo je pored sebe imati zivo bice koje te voli, razumije, oraspolozi, usreci ponekad i rastuzi ali bez kojeg zivot gubi smisao..nazalost mi ne mozemo mijenjati svijet jer je danas sve u cukur, pa i ljubav.
ljubav je nešto najljepše što se svima nama može desit i ako je prava ostat će zauvijek . ona je nešto što ničim nemožeš kupiti . i ma koliko novca imali. kada neko ima milione može imati bilo koju djevojku al ljubav nikad.ovde je neko napisao da zato što kol plače sramoti muški rod .ti izgleda nikog nikad nisi volio .pa i muškarci su ljudska bića.BEZ SRCA BILI BISMO MAŠINE -.a izgleda da takvih ima dosta.ZBOG TAKVIH JE I OVAJ SVJET PUN NASILJA DA U SVJETU IMA VIŠE LJUBAVI SVI BI ŽIVJELI SREĆNO ALI NAŽALOST NEMA .
suzo moja suzana brigo moja jedina za sva blaga ovog svijeta nedam teee
Ja za bonove radim i sretan sam covjek
glup sam ruzan smrdim al sam interesantan kad dobijem platu
nije on plako vec mu kisla gl@@va ljudi
Kicky napeto ko treger X)
Looooovaaaaa! Meni treba Loooovaaaaa! :)))) Life is beautiful! :))))....samo opušteno!
Tacno je da para vrti i gdje burgija nece, nego jara kad je neko klocina ostaje klocina, pa na to sve sam prizna kako nije interesantan bez svotice u dzepu. Mislim da je sam sebe ponizio, zato se raja upalila.
Sta je lose sto je covjek dobar i glup? To je meni dobitna kombinacija. Ja sam za Novu skontala da sam interesantnija ako me krese glup a pun ko brod, nego pametan a sirot ko crkveni mis.
nedipr @zimzeleni, ovaj da je lovator nebi zacudjeno pisao da je tek za novu godinu otkrio toplu vodu i sa nama razmjenjivo iskustva o tome kako je bio interesantan dok su ga peljesili strvinari.nego je dosao do nekih parica pa tu noc hudnik sve spiskao kako bi se dokazo u drustvu. nemozes ti meni reci da sam funjara kad imam sasvim dovoljno i za provod a da nisam gladan ni naivan
vidi kralju al se kokuzi javljaju, a i sami znaju da lovatori vodaju najboljetrebe, a garant zato sto su lijepi!!! Sve su iste, sve do jedne....a ove funj**are sto se pronalaze to je njihov problem...pozz
pa sto je pusti kukala ti majka?