Dolazi i Rade Šerbedžija
0
Sutra otvaranje Spomen kuće Tošeta Proeskog
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fan,nemoj tako da pricas o tosetu koji je pomagao ko god mu se obratio za pomoc,zaslizio je sve sto su za njega uradili,i trebala bi se u sarajevu ulica nazvati po njemu te sakam andele
Anđeo! Nego Sarajevu bi bilo bolje da se konačno pozabavi nazivom Doma maldih koji bi trebao nositi Tošetovo ime jer da njega nije ni bilo, Dom nikada ne bi ni bio obnovljen. A i neovisno o tome, zaslužio je.
suzdrzite se komentara, ako nemate sta pametno reci sutite bolje vam je
stvarno ste dosadni sa njim, znam da je momak pjevao i sve ali nije bio bog, sta je sljedece grad Tose ili rijeka Proeski
sranje, cuj u obliku krsta. tose jeste bio vjernik ali nikad to nije isticao u javnim nastupima bili na bini ili pred kamerom. vidi se da se osim interesa za zaradom tu se naso i interes crkve.
i bice zapamcen po svojoj ljepoti.