Glumica bez dlake na jeziku
0
Susan Sarandon papu Benedikta nazvala nacistom
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Susan! Kad bi barem svi otvoreno govorili o svemu: od pape, preko Cerića do mafijaških političara..al jok... de da se mi malo ulizujemo svima
TO SUSAN.....SLOBODNO KAZI STA ZELIS....
Svojevremeno je Susan Sarandon uputila patriotski poziv Amerikancima na rat protiv muslimana! Ja se baš i ne slažem s njenim mišljenjem, vi kakogod.
Ona je pametna žena, zna šta priča
100% SI U PRAVU. STVARI TREBA ZVATI PRAVIM IMENOM. POLITIČKA KOREKTNOST JE POGUBNA!
Svaka cast Susan! Samo otvoreno i argumentovano. Cemu gluma i ulizivanje, ono, neko po funkciji je a priori dobar, cist i sl. Zaboravlja se da papa nije nigdje deklarisan kao sveti. Sveci su na nebu! Cinjenice govore u prilog da je bio nacista. U suprotnom, mozda ni Hitler nije bio nacista, samo je tako nastupao i djelovao. Ma, sigurno! :)
NEZNATE ni vijest prenijeti! Ovo upozorenje joj je izdala ŽIDOVSKA (kako to autor naziva) \"lige za religiju i ljudska prava\". Natakarim vas nepismene.
ma jok, dali joj vec otkaz, pa se sad sveti, ko bi to groba stavi da glumi
suzan bi mogla vise da ne zaigra niti u jednom filmu zato sto je vrlo otvoreno rekla ono sto misli. a kazne su za to u tom svijetu žestoke. sjetite se samo Sinid O\'Konor
Susan je odgajana u katolickoj porodici i pohadjala katolicke škole. Ako neko ima pravo da govori o greškama katolickih institucija, ima pravo jedan katolik, ma kakva danas uvjerenja ona imala. I svi obrate paznju na izjavu o sadašnjem papi - a nije ništa slagala. Usporedite ovog i prošlog papu, svi, kršcani - ovi i oni - i muslimani - i šta cete zakljuciti? Ivan Pavao II je bio prava duša, ako se dobro sjecam, to je pokazalo i Sarajevo onim docekom... sada davne, cini mi se 1997. godine.
haj što je bio nacista,al što je HDZ 1990 ...
Svaka cast carice!
judeisti su ljudi koji se bave jevreejskom kulturom. istorijskim nasljedjem i tome slicno, a vi mislite da su to Jevrei, bio je covjek nacista, kazem bio, i to je bilo prije70 godina, onje to vec zaboravio, sad je poostao dobar covjek
nisam to bio ja
pa sta ako je bio hitlerjugend ... i mi smo bili titini pioniri ... isto sranye, drugo pakovanje ... hebiga, moralo se, ko je smio odbit crvenu knjizicu
pa gdje je pogriješila jeli bio nacista ili nije? Majorizacija pape hahahahaa
jeli bio u protiv vazduznoj odbrani-jeste jeli to bila nacisticka,fasisticka vojska-jeste- jeli taj covjek bio fasista tj nacista-jeste... jeli danas sve ovo sto sam pobrojao ja ne znam ali proslost nemoze izbrisati niti sakriti...Suzana samo kaze sto misli..i nista nije slagala onaj prosli je bi anti- nacista anti -fasista i kazu da je bio dobar covjek sto za ovoga barem po onoj djavolij faci nebi rekao!!!