Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@lolita sta ti smeta nova hidzretska godina,ako je ti neslavis onda i ne ujedaj nas koji je slavimo i postujemo.
svaka joj čast. u jednu ruku, to samo pokazuje da možeš čovjeka istjerati iz provincije, ali ne možeš provinciju istjerati iz čovjeka - nimalo ironično ne govorim. ovi naši provincijalci ostali to što jesu, ali pokušavaju, kao svi skorojevići, da foliraju nešto drugo. ova žena je svjesna šta ima, svjesna svojih kvaliteta (glas a ne ni ljepota ni mladost ni superinteligencija), zrela je - možda bi drugačije da je 20 godina mlađa? biti svjestan svojih sposobnosti i mogućnosti, ali prije svega OGRANIČENJA, e to je vrhunac zrelosti. njoj je jasno da su njena raja radnička klasa i da nema ona šta ni da priča s \"aristokratima\", a što ima love, to je njen problem, može da putuje, ako joj je stalo do toga, da se kocka, da poklanja, da priušti sve što želi - jednostavna žena i pomalo zašla u godine, i nema velikih prohtjeva. skidam joj kapu na mudrosti
Nesto mi zapara usi: \"prije nego što je predala ključeve svoje luksuzne kuće u Blackburnu, Susan je pozvala novinare da naprave nekoliko fotografija. Pokazala im je sav glamur kojeg se odriče\"
Ustvari hermafrodita.
ova je biseksualka, ne znas kojeg je pola
cudoviste
Nije ko ima nego ko je naucio
Dok steknes bogastvo dobro se oznojis za to.Onda posao i karijera postane navika a sve ostalo teret.Tesko je napraviti balans u zivotu,kao sto rece @fino ona je svjesna sta ima i svjesna svojih kvaliteta tako da mudro i zivi.Kako god ti ces ostati kokuz jer plitko razmisljas.
Ta njena kuca u kojoj je odrasla je ista ko i u svih ostalih..kod njih su u sviju iste kuce..samo se po broju razlikuju..a mozda je neka drugacija po cvijecu oko kuce...
ja samo pitam kolko se sjecam i nova godina i deda mraz su bili predmet rasprave ne vidim zasto ne bi ovo
ma nekima bi ja oduzeo svo to bogastvo i pare kad nezna da uziva u tome svemu.
ja sam lolita upala mi ..... zanimame od kad smo mi to ludi za hidzretskom novom godinom