Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta sminka radi od co\'eka.-..eno je ispade ko treba neka :D
Koliko ste zlobni i zavidni vidi se iz vasih komentara!Kako vas samo nije sramota?Zena je sasvim normalna sto dokazuju vasi komentari! @ma,ja... da si ti taj koji je retardiran,a da te nazivam kuckom,necu da vrjedjam kucke. @komediografk... Uzmi ogledalo i dobro se pogledaj na sta ti licis,jer nekad su i labudje guzice lijepe,naspram pojedinaca,koji znaju da ismijavaju druge i da se podruguju na racun njihovog izraza. @xx Zena uopste nije ruzna,a proljepsati se svakako moze! Naprijed Susan radujem se tvom uspijehu i divim ti se!
bas ste odvratni s tim komentarima.
Papani jedni seljacki, ona je svjetska pjevacica i stoga i treba da radi na svom izgledu. Ne moze u kutlachi i kucnoj haljini da izadje na binu. Nije stvar u labudovima vec u vama papcima.
Srećo moja, ubrizgala botoks i nalakirala nokte pa sad misliš dama? Ne da ti nikad nećeš moći postati labud, nego nećeš biti ni nalik njegovoj guzici. Ko li joj takve snove gura u glavu?
baš se proljepšala
Klasika. Sa svakim isto. Crkni kutchko retardirana...