Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da su babi mu.da, bila bi djed...ili da ima crvenu kapicu, onda bi bila djeda mrazica (ja mislim da ovaj tokmak u redakciji jos nije shvatio sta je izvalio...al boli ga djon, konkurise za naj-provalu godine :D )
...gender korektnost...kao npr. pilot / pilotica, slušalac / slušalica, tramvajdžija / tramvajdžinica i tako...
a sta bi John Terry rekao na ovo...:D
Sluts, sluts everywhere! uh huh
ja snimam novogodišnji pornić sa cjelom svlačionicom sitija a za božić me guzi cjeli etihad stadion
hahahahahaha djeda mrazica - za zenskog djeda mraza ahahahaha ima li ko da nije priglup na tom portalu, ako vec nema pismenih :D
stvarno ste dno dna - djeda mrazica za zensko :D U topLESSu :D i juce onaj biser da je nesto uklonjeno \"kako je odma\" (valjda hoce reci odmah)
arzija je protiv djeda mraza, ali mozda ne bi imala nista protiv ovakve mrazice?
kako žensko može biti \"djeda\"????? može se samo reći \"Baba Mrazica\"