Đuro dobio ulogu u filmu
0
"Supruga mi je ljubomorna na Angelinu Jolie"
Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako Djuro mlati :) http://www.youtube.com/watch?v=HJWgzyWq1AI
Branio sam ti grad 93 i nemoj da mi nesto pricas,a Djuri ga dudlaj do zore.i Neletu isto ebli vas oni
boli tebe briga gdje je on bio.ovaj grad nisu spasile pridoslice! toliko o tvom znaju... sto se jednostavno ne okrenes svom gradu i ostavis ovaj na miru! reci ti nama odlake si?tad cemo znati u cemu je tvoj problem. oni ti ga puse djuraneeee,djraneeee,djuraneeee...
tako je brate dezertersko mu sve j.... ????
Ne zivim u Sarajevu,niti zelim (zivim u drugom BIH gradu)a vama Sarajevskim papcima nemam sta drugo reci nego da ste papci.Zato sto nevidite dalje od nosa,zato sto ste se umislili da ste neko i nesto,au stvari samo kukate,kakite i jaucete.Niko drugi ni stradao u ratu,dicite Djuru koji nije bio tu,a niko ne spominje one sto su ostali tu..Sto se Andje tice nije njoj Djuro ni crno ispod noktiju..papak Vrijedjate pridoslice,a oni su vam guzove spasili...e zato ste svi papci
Dzuro mi te volimo legenda si sve ti najbolje zelim a malu Andzi izjebi ko stoku sve tvr.dim po su.pku :))
bravo care...komentar dana !!!
sta ste se nalozili, zeza se covjek
Djuro stara sarajevska LEGENDA..dok je djuro po sarajevu haro...vi ste jos bili u rogatici
trebalo bi ovog đuru pitat gdje je bio od 1992 do 1995 godine
Jel\' tebe neko nesto pita, hajde popit mlijeko, pisat pa spavat, tatica ti kupio pc, a ti se odmah ufurao da si pametan, hebo te djuro i ti njega!
Ojha, ojha ojha, hajmo primitivci hajmo djecaci, pisat pa spavat kasno je...
Ko je Andja za naseg Djuru? On je izmislio film i glumu za nju trebala bi joj bidnut cast ako je kresne
Djuro care nek\' si nam ziv i zdrav, a papci i novokomponovana \'sarajevska\' raja neka prate Hanu i Deena. I naravno ljube Radovana sto im je omogucio da dodju u Sa,ili pak da se konacno \'afirmisu\' u svom gradu..
hahahahhahahhhahahahhahahha, pa jojjjjjjjjjjjjj, svasta u ovoj nasoj \"drzavici\" ........... ccccccccccc, da i ovo cujem, hahahhaahha, ne mogu da vjerujem !