Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i jes genije, udala se za milijardera! Zar treba veći dokaz :)
nisam ni ocekivala da osoba s skromnoscu bude manje od genija..
jabuka ne pada daljeko od krosnje. nasli su se.
meni je moja zena genije..dam joj 100 maraka da ode u radnju kupit namirnica, vrati se kuci bez para i namirnica
JE...BO VAS VIŠE I ONA I NJEN SUPRUG
Uči kao ponavljaj ovu objavu. Musli. mani kad čitaju k. uran \"uče\", samo na to se odnosi ikre, uči objavu pa i kada si u Kini.
Vijesti na klix.ba: - Nikolic - Tihic - Lagumdzija - City - Mancini - Baloteli - Kim - Rihana - Zuckerberg - hanuma mu u Zuckerberga patetika.
mene ovo zanima .. kako nijedan mus/liman nije dobio nobelovu nagradu za nauku ekonomiju medicunu ..evo vec sto godina .. sta je uzrokovalo da su mus/limani najneobrzovaniji najsiromasniji i najzastalija vjerska skupina ? da bas nema nijedna is/lamsaka zemlja da je razvijena i drustveno i privredno .. da je san svakog mus/limana da zivi na hriscanskom zapadu ? jeri religija uzrok za to ?
glup kao bosaanc ..tako su govorili slovenci a mi smo radili u gradjevini i cistli .. onda su dosla nasa djeca , krenula u skole i dans oni rade u gradjevini i u gradskoj cistoci.. hebiga nista se nije promjenilo
\"djaba radite na baustelu\" sto se bosanskog tice izgleda ni ti nisi bas neki genije{how fitting},
Ne laprdaj, i ne valjaj gluposti.Prva sura u Kur\'an-u koja je objavljena kaze ovako: Ikre bissmirabike el lezi halak..Uči, uči u ime tvog gospodara,Ne mlati praznu slamu, nego se edukuj.
zasto uopste komentarisete ovaj clanak?? ako nemate sta pametno reci, zasto uopste sta pisete?? kako vas nije sramota??kako uopste mozete gacat ljude koji su za 100 put pametniji nego SVI vi koji komentarisete njih ovdje? kako?? da se samo malo pogledate sa strane, mozda bi neke stvari i shvatili...ponekad se pitam da li je moguce da samo pubertetlije pisu komentare i daju svoje tzv. misljenje(ako se to uopste moze tako i nazvat) na ovom portalu?!?!?!?
bosnjaci su uvjek smatrani glupim u ex yu .. vicevi o sulji muji fati su tipicni kako su exyu gledali glupe bosance.. problem je bio da su muis/limani bili neobrazovani, vjera im nije dozvoljavala da idu u skolu..to se promjenilo sa titom a narocito sa pozdercima.. trenutno se vraca nazad sa vehabijama i ostalim koji ne dozvoljavaju zenskoj djeci da idu u sklolu .. zato bosnjaci knjige u ruke..to vas moze spasiti.. ne gledjate na sogtale neobrazovane turke i arape u eu .. u sloveniji se smatra da bosnjaci su idealni za gradsku cistocu, ne dlozvolite taj sterotip o vama..ako morate vozitei kamione i cistite ofise u usa ne morate to da radite u evropi pozdrav
http://adf.ly/8vKY7
I moj Zika je bio i ostao genije kako god to nekima zvučalo !
@i ja se pita... Cuj kod nas u Svedskoj? Hajde reci koja ti je opstina bila prije rata da je probam naci na karti, a za selo te necu ni pitati.
@pič alal ti vjera brate na komentaru