Poznat je po aferama
58

Supruga Blanke Vlašić mediji povezuju s ovom ljepoticom: Jesu li njene noge "upale" u kadar?

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sportski belgijski novinar Ruben Van Gucht, inače suprug bivše hrvatske atletičarke Blanke Vlašić, nedavno je zbog jednog kadra tokom javljanja uživo ponovno dospio u javnost zbog ljubavnih afera i bračne nevjere.
Naime, Ruben se javio putem video poziva u emisiju "Radio 2 Weekwatchers" iz svoje hotelske sobe, a gledatelji su tada primijetili ženske noge na krevetu iza njega.
Novinar je u jednom trenutku shvatio što se vidi u kadru iza njega pa je sve pokušao prekriti šoljom kafe, no već je bilo kasno.

Rubena se sada ponovno povezuje sa spisateljicom Charlotte Van Looy s kojom je, kako piše RTL.hr, prevario svoju prvu suprugu Laurence Van Tongerloo.

Charlotte je prije 15-tak dana objavila fotografiju sa sportskim komentatorom, a HNL piše i da ona redovito prati Rubena na snimanju njegovog podcasta "Cycling Club Wattage".

Ovo nije prvi put da se Charlotte spominje u kontekstu braka hrvatske sportašice i Rubena. Još prije dvije godine je nagađanja o druženju Charlotte i Rubena potaknuo pas Mowgli koji se prvo našao na Instagramu sportskog novinara, a onda kasnije na Instagram profilu Charlotte.

Inače, Charlotte je bivša djevojka glumca Adriaana Van den Hoofa. Iako je sada spisateljica, karijeru je započela kao muzičarka. Javnosti je poznata po knjizi "Mi milenijci - zašto vas savršeno ne usrećuje", a s prijateljicama je u Belgiji otvorila i restoran.