Očekuju četvrto dijete
4
Supruga Bashara al-Assada je trudna
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se druge zene vladara bahato razbacuju novcem,ova zena pomaze sirotinji i djeci s posebnim potrebama... Dok se mediji trude njenog muza predstaviti kao "diktatora" taj covjek pomaze i svom i palestinskom narodu.
dobro izgleda
Na stranu ko je,ali je jedna lijepa zena...
Svi bogati Arapi,Afghani,Pakistanci se skoluju u UK i US,neko zaluta i EU a to je zato sto su njihove zemlje smece a takvim su ih sami napravili. Cuj 'cionisticka lutkica' hahaha,koja paranoja u hudih Bosnja,doduse lutkica je sigurno.
bolestan si, lijeci se. Svib ogati Arapi salju djecu na skolovanje u katolicke skole, jer ih u muslimanskim zemljama nema da vljaju. A u nekim zensko i ne moze u skolu.
Zaboravio sam dodati i ovaj citat: "Vjerovalo se kako Asma ima utjecaja na svog muža, međutim, ispostavilo se da to nije tačno i da služi samo kao ukras." Hahahahahaah ja evo već sada predviđam da će ovog Assada ova "Muslimanka Emma" isporučiti na tacni. Ona je cionistička lutkica. Čuj kako je samo brane, kao navodno oni su mislili da je ona "izvor zla" a kao sada su shvatili da je ona samo "ukras"....Jadnica ona! Ako Assad radi to što radi, onda mora imati i potporu porodice. Ne može jedno bez drugog. Kad ga mala isporuči na tacni ima od nje cionisti da naprave heroinu 21 stoljeća. Upamtite moje riječi.....
Iako je muslimanka, Asma je pohađala katoličku školu u Engleskoj, gdje su je zvali Emma. Kasnije je studirala informatiku i francusku književnost na Kraljevskom koledžu u Londonu, a radila je i kao bankar u Britaniji prije nego je upoznala supruga. Magazin Vogue je jednom opisao kao "ružu u pustinji". Supruga sirijskog predsjednika, koja se ponajviše i bavila svojim ličnim izgledom i modnim detaljima Nije ona ni M od Muslimanke ona je zionistička lutka.
Asad je monstrum, ali da je ovoliki monstrum to jos nisam znao. Dok mu se zemlja raspada i hiljade ljudi gine, sta on radi. On pravi djecu, dok druga djeca umiru. Eto koliko mu je stalo do naroda dabogda se u grobu prevrto.
kud baš sada, valja za babina skupiti :D
Ja sam tata
aferim, neka im a.l.l.a.h podari zdravo dijete i da živi sretno u svojoj siriji kraj svojih roditelja u miru i blagostanju, što želim i čitavom sirijskom narodu, teroristi fuck off.