U emisiji uživo
8

Suprug Scarlett Johansson našalio se na njen račun: Ko bi je slušao pored onakvog tijela

D. J.
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube
Colin Jost, američki komičar, pisac i glumac, našalio se na račun svoje supruge Scarlett Johansson, a mnogi gledatelji smatraju da je šala bila brutalna.

Naime, tokom emisije "Saturday Night Live", u segmentu "Weekend Update", Jost je pročitao šalu.

"ChatGBT je objavio novu značajku glasovnog asistenta inspiriranu AI likom Scarlett Johansson u filmu 'Her'", započeo je Jost kroz smijeh.

"Koji se nikad nisam trudio pogledati, jer bez tog tijela, koja je svrha slušati je?", završio je Jost te se počeo glasno smijati.

Radnja filma "Her" odvija se 2025. godine i prati čoveka koji ulazi u vezu sa inteligentnim kompjuterskim operativnim sistemom koji ima ženski glas i ličnost. Scarlett je posudila glas, no njen se lik nije nikako pojavio u filmu.

Šala, koja je šokirala publiku, ispričana je tokom tradicionalnog dijela emisije koji zahtijeva da Jost i suvoditelj Michael Che pišu uvredljive šale jedan drugome. Šale čitaju uživo u eteru, a da ih prije toga nisu vidjeli.

"Šala o Scarlett je brutalna", "Ne bih mu bio u koži kad dođe kući", "Che je pretjerao sa šalom na račun nečije žene", neki su od komentara na internetu ispod videa.

Inače, Jost i Scarlett vjenčali su se 2020. godine, a sina su dobili godinu dana kasnije.