Traži zabranu prilaska
2

Suprug američke glumice poriče da je sina pogodio flašom, razlog svađe navodno kuća puna izmeta

L. R.
Christian Richard i Christine Quinn (Foto: Shutterstock)
Christian Richard i Christine Quinn (Foto: Shutterstock)
Suprug američke glumice Christine Quin Christian Richard poriče da je udario dvogodišnjeg sina staklenom flašom te je zbog toga tražio zabranu prilaska za suprugu.
Nakon što je Richard prošle sedmice zbog navodnog porodičnog nasilja i napada na sina uhapšen, oglasio se s novim detaljima.

Prema sudskim dokumentima do kojih su došli mediji, Richard je zatražio da se njegovoj supruzi Christine Quinn naredi zabrana prilaska na najmanje 100 metara od njegovog doma u Los Angelesu, a iz kojeg je također tražio da se ona iseli.

Pored toga traži da Quinn ne putuje s njihovim dvogodišnjim sinom Christianom izvan Los Anglesa bez njegova dopuštenja. On u dokumentima tvrdi da je ona sposobna oteti njihovo dijete. Navodno je i ranije to pokušavala. Richard dalje smatra da će Quinn pobjeći svojim roditeljima, koji žive u Teksasu.

U zahtjevu je naveo i da događaje koji su doveli do njegovog hapšenja, a koji se znatno razlikuju od njenih navoda. Osim što ističe da sina nije udario staklenom flašom, on navodi da nikada nije bilo fizičkog nasilja u njihovoj porodici, ali da je često dolazilo do nesuglasica.

"Iako nikada nije bilo incidenata porodičnog nasilja u vezi, gospodin i gospođa svađali su se oko stanja u kući. Gospođa Quinn posjeduje dva psa kao kućne ljubimce koje odbija odvesti na dresuru. Zbog toga je svaki dio kuće stalno ispunjen psećim izmetom, posteljina je umrljana psećim urinom te je zbog njih otrcana i poderana zbog neprestanog i nekontroliranog žvakanja", navedeno je.

Dalje tvrdi da su njihovi drveni podovi trajno iskrivljeni, bez boje, zamrljani neugodnim mirisima i općenito oštećeni, a pod jednog kupatila na drugom spratu kuće toliko je natopljen psećom mokraćom da se vidi mrlja vidi na plafonu prvog sprata.

Kada je u utorak, 19. marta uhapšen, Richard tvrdi da se svađao s Quinn upravo zbog ljubimaca koji su obavljali nuždu po njegovim stvarima. Ona nije htjela počisititi dio nereda, zbog čega se on naljutio i bacio vreću sa smećem na zid, a ne na njihovog sina.

Nije ni slutio da će mu pozvati policiju, jer su nakon nesporazuma razgovarali o ljetovanju. Na kraju tvrdi da je Quinn sama pozvala medije da ga fotografišu tokom hapšenja kako bi ga dodatno osramotila.