Ovo će ih razvesti
86

Suprug američke glumice uhapšen zbog nasilja u porodici: Pogodio dvogodišnjeg sina staklenom flašom

L. R.
Christian Richard i Christine Quinn (Foto: Shutterstock)
Christian Richard i Christine Quinn (Foto: Shutterstock)
Suprug američke glumice Christine Quin Christian Richard uhapšen je zbog nasilja u porodici, gdje se ističe da je napao njihovog dvogodišnjeg sina.

Kako navodi Page Six, Christian Richard je uhapšen prvenstveno zbog napada smrtonosnim oružjem te je još uvijek u pritvoru.

"Osumnjičenik je bacio torbu sa staklenom bocom na žrtvu, promašio žrtvu, ali je udario žrtvino dijete, uzrokujući ozljede. Dijete su vidjeli bolničari, ali nije prevezeno u bolnicu", rekao je policijiski službenik iz Los Angelesa.

Izvor blizak porodici rekao je da je dijete kasnije kolima hitne pomoći prevezeno u bolnicu. Christine Quinn je viđena kako napušta kuću i ulazi u vozilo hitne pomoći zajedno sa sinom.

Inače, Christine Quinn proslavila se i kao agentica za nekretnine u hit Netflixovoj emisiji "Selling Sunset". Nakon što je uoči šeste sezone najavila odlazak, zajedno sa suprugom se odlučila na pokretanje vlastite agencije za nekretnine.

Quinn i Richard vjenčali su se 2019. godine, a sina Christiana dobili su u maju 2021. godine. No, kako izvor blizak zvijezdi tvrdi, Quinn će tražiti razvod braka.