{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Supermodel Kate Moss kupila londonski taksi

F
23.3.2008. u 15:26
0
0
Supermodel Kate Moss kupila londonski taksi
0
Supermodel Kate Moss kupila londonski taksi
Britanski supermodel Kate Moss kupila je jedan od čuvenih londonskih crnih taksija za oko 45.000 eura, javio je u nedjelju Daily Mail.
Često je snimana kako ispada iz jednoga od njih, a sada je zauzela mjesto za upravljačem, piše list.

Prošle sedmice Moss (34) opažena je na svom prvom poslu kako vozi prijatelje iz puba Paradis iz Kensal Greena u sjevernom Londonu u svoju kuću u St John's Woodu. Jedan usputni promatrač je rekao: "Kate je bila tako uzbuđena - hihotala se kao dijete u slastičarni".

Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail


No, ako se Kate nadala kako će izbjeći prometne gužve ili koristiti trake rezervirane za autobuse i taksije grdno se vara. Crni taksiji u vlasništvu privatnih osoba moraju poštovati ista prometna pravila kao i svi drugi i ne smiju koristiti autobusne trake te moraju plaćati nepopularni cestovni porez koji je uveo gradonačelnik Ken Livingston, prenijela je Hina.

Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail


Vrhunski model je posljednja u nizu slavnih koji posjeduju jedan od oko 20.000 londonskih taksija. Glumac akcijskih filmova a sada guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger je 2003. kupio jedan i prebacio ga u Kaliforniju.

Pokojni filmski redatelj Stanley Kubrick mogao se često vidjeti iza upravljača jednoga od njih u blizini svoga doma u Hertfordshireu dok je britanski glumac Stephen Fray navodno koristio svoj taksi kako bi izbjegao plaćanje kazni za krivo parkiranje.

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: