Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadomire, koliko djece ceka na operaciju jer nemaju para, jer drzava nema uredjen zdravstveni sistem, a ti bi za stan da ti neko uplati? Dokle ide ovo ludilo, majko mila
I uplaćivaju mu. Šta ti je to čudno, pa svi ovi influenceri žive kao paraziti od pratitelja. Neki ljudi su pratitelji. Ehehe
Jadniji su oni koji ga prate,dok kukumače i prosi
Ma to što ćeš radit što ćeš se boriti, što vraćati kredit. Samo lagano.
Pametan lik sta treba da se zavali u kredit od 20 godina, pa nije levat. Dok je ovaca bit ce i vune
Zbog ovakvih nam drustvo degradira
hocul ja biti suvlasnik 1% ??
Glupost do gluposti, gluplji su oni sto ga prate. Glupa sam i ja sto ovo komentarisem. Svi za PC-om i telefonom, niko motiku da uzme.
Hvala braco novinari na ovom clanku,tek sad moj zivot ima smisla
Treba ti dati jednu dobru čomagu da iznenadiš bulju
Moderno.prosenje
Ptosi?
Liči na firauna, ponaša se kao firaun, šta će drugo biti nego firaun
trazicemo imi onda na kliku
A da nadjes poso umjesto da prosis i moljakas ? I izgledas ko derpe..
Vidi se u očima na dečko nije ok
Malo je jedno traziti od pratilaca da kupis stan, nek se ti pratioci zapitaju kako ce oni rijesiti svoje stambeno pitanje u buducnosti, al svako radi sa svojim parama sta hoce... Za njega super, nek sad trazi da mu daju za novi bmw, da mu ostvare i taj san.
Prije će njemu nego onome kome treba za hljeba.Tako to ide sa marvom
Ovi "Influanseri" mi na nozdrva izlaze . Sama rijec mi bubuljice izaziva.