Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ništa neobično odvijeka se znalo da srpkinje vole tuđe ćune....
Mozda vole tudje cune i tu nema nista cudno Srbi su uvek stavljali ljubav na prvo mesto, ali itekako znaju ko su i sta su i to prenesu na decu... a ne kao neke nase zapadne komsije, kojima su proradili Turski geni, pa se dernjaju po Sandzaku i Federaciji da zive u Turskoj... :).
october@ Vase se zene jeb..avaju po pustinjama bliskog istoka pa mi cutimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne mozes bit u vezi sa likom koji se preziva Uzgajivač svinja .
HAHAHAHAH (Y)
Eh znao je i on izbarati nema sta
Hvala ti Kliks na ovoj inf. Moj zivot je sada sretniji
Jesi nasla ljepotana, beauty and the beast.
pa niste morali baš od riječi do riječi kopirati članak sa drugog web-portala :)
nahvatala ana sebi finansijera za vrijeme kad bude anonimus . a i on nece vjecno biti dobar fudbaler... pa udruzimo novac za zajednicku bolju buducnost ! to je ljubaF !
bolje ako oboje ima, duze se moze zivjeti i preseravati na "visokoj nozi"
Jel mola nać´većeg papak. ccc eee moja Ana, samo tenis i jeste za tebe!
Znaci Lotar Mateus nije jedina ovca :)
E blago Njemcima kad su im ovakve vijesti na naslovnicima
HAJ JAVITE KAD RASKINU I RAZLOG ZASTO.
Imaju para da kupe cijele izbore u BiH
Sve je to OK, medjutom zajebao se Basti, Sara Brander je puno bolja koka od Ivanovicke, koje jeste lijepa, samo ima precrn ten.
Na početku su Bastian i Ana bili samo dobri prijatelji.....KAD OVO PROČITATE, ZNAČI KARAJU SE MJESECIMA. UH BALJIĆU BEM TI NANU, NIKAD TI NEĆU HALALITI ADRIJANU.....I ONI SU, ZNATE, PRIJATELJI :D
lijep joj bio sigurno
Oće mala papire.
Srpska teniserka, ne srbijanska. Srpska pravoslavna crkva Srpska radio televizija Srpska akademija nauka i umetnosti Srpsko narodno pozoriste Matica srpska Srpska radikalna stranka Srpska kafana Srpski jezik....srpska, srpsko, srpski!!! Eto vam tri uzvicnika (ili usklicnika) i zapamtite vec jednom.
Joj sto vi srbijanci kenjate. Suti dok to nismo poceli zvati vlaska, vlasko, vlaski!!!!
hfc, pa zovi nas kako hoces, samo time direktno i sam sebe vredjas, ako me razumes... :').
PRIKAŽI ODGOVORE (1)