Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nebi ih usranim stapom diro :) Whahahha
ko\' ofucane carape,,,,,,,,,hebat \"hi\"
Ko je birach?! Nije #ebach! Ja skoro \"svakoj\" dam sansu. Uvek su postojali \"setachi\" i kao \"ja\" \"#ebachi\".... Ko nece ne mora, jedna vise za mene.hehehehe Moj uspeh je,ako je zenska zadovoljna do kraja i \"dzeneta,raja\". Ali,kao I svaki lepi slatki sladoled. Ni jedan ne traje vecno. Stoga letim s\'cvijeta na cvijet!
sve je ovo sve zesci je.ba.chi nijedna vam nevalja a bacate ga garant u nesvijest na ove sifone
Najbolji je pornic bio na terenu!
Bravo hehe Ovo je dobro receno bogme svaka ista sve lice jedna na drugu ja kad dodjem kuci u bih vise nikoga ne prepoznajem sve mi iste nije tako bilo prije par godina i mora se guma nositi
dobre su za njive
KO OVO KRESE
poznata mi ova plava,,jel ona radi na zelenoj pijaci ponedeljkom prodaje mlijecne proizvode,, Nisam znao da voli fudbal
Ništa posebno.
Šta je čudno?! Ovako izgledaju i cure u Sarajevu (da izvinu krelci što zagovaraju tezu da je Sarajevo postalo Teheran) - svaka liči jedna na drugu. Kao da svuda viđam jednu te istu. Stvarno se iznenadim kad vidim djevojku koja izgleda neohrndano. Ali takva su vremena došla - guma glavu čuva!
da smo izgubili od belgije ne bi me ni bolje ribe od ovih utjesile. sa stadiona bi izlazio pognute glave ne bi ih ni primjetio
Ja kyrava majko mila...
ja akrepa i hrkljusa........