Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je jos rekla .... Nemam skolu imam Sise.. Udacu se jebe mi se..❗❗😂😄
odusevila publiku eksirajuci casu vina?
Ovako joj je mater pod ostroscem nekad vinjak pila.
Hvala Allahu na islamu, pa onda kazu vamo narod u depresiji, poludio, otisli u pedere, a kako nece kada se non stop desava ispiranje mozgova, a pogotovo je fokusirano na zene. Cilj je da se unisti zena kao majka, supruga i ono sto ona jeste. Zasto ce islam jedini opstat na kraju jeste jer su nam zene daleko od ovakvih sranja i gluposti.
Dok ovamo nevjernice hodaju gole, kara se sve vanbracno, prodju kroz nju po petorica i to je ok, i ona se cudi, i kako takva zena moze biti supruga sutra? Kome? Jos gorem od nje. Vrijeme ce razdvojiti istinu od zablude.
Pexa!
E stvarno šta se sve promoviše po ovom Klixu. Nemojte se žaliti što nam omladina dimi nargile, drogira se, alkoholizira, prostituiše,... jer sve to sinergično propagiraju mediji I javne ličnosti
Ona, praljak i zamalo karadzic
Volim GoT, ali ne mogu vam objasniti kako mi je ova glumica antipaticna, uopste ne zna glumit, pravu resting bitch facu ima...
Jel poždrignula na kraju
Kakav amaterski clanak...
Cega se pametan stidi, time se budala ponosi!