Tajna seks ikone prošlog stoljeća
34
Šokantno otkriće: Marilyn Monroe je voljela samo žene?
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam se šokir\'o, jeli još ko? stvarno šok, moj život više nema smisla odoh se roknuti.
Kako god, prelijepa zena, sex simbol za sva vremena. Ne kao ove danasnje kosturnjace i hodajuci skeleti...
CapRLA , [url=http://yeguekajigul.com/]yeguekajigul[/url], [link=http://yisqzsksheat.com/]yisqzsksheat[/link], http://extiryrseyzd.com/
CmQxop ixutaszqrdpc
hNh8JY , [url=http://qibsjfizfprs.com/]qibsjfizfprs[/url], [link=http://gmnibogqecuw.com/]gmnibogqecuw[/link], http://qcvariopoawl.com/
Uh, Ivana i Ivane, VAMA JE SUDBINA odredila da buedte zajedno UVEK! Zato niste skakali, zato niste otišli na ronjenje, zato on nije zaronio, nego je ostao sa tobom. Nešto je u njegovoj glavi ZNALO da baš tako treba da bude.Jedva sam dočekala da nam ovo sve ispričaš pa da mi bude lakse, jer sam stalno ocekivala neku dužu priču, a ćutanje o bivšoj bolesti tvog čoveka, ulivalo mi je neki strah.Hvala nebesima, vašoj ljubavi i deci, da se sve dobro završilo, a oni kur*evi u plavom, sto su započeli sve oko njegove bolesti, ko zna, možda ih je već stigla zaslužena kazna, kao što je i red! I ja mislim, da sam mnogo bolji čovek od kada imam svog blog i čitam tebe i sve ostale, drage i divne ljude.I na kraju i najvažnije, SVE TO JE IZA VAS! Gurate napred, imate cilj, a za sve muke, imate nas! Poljubac svima i strašno mi je drago sto sam te upoznala! Cmok!(Ovo mu sad došlo kao da se opraštamo, izvini, ali me napale emocije, smrc!):?
trte mrte
i MM peder? nove podvale pederskog lobija na kraju ce ispast da je cijeli svijet pederski
jeste li ovaj clanak copy paste pa u google translate? imala je bolne PERIODE??? da ne mislite mozda menstruacije?? stoko idiotska
ljubavnici je nisu znali oralno zadovoljiti pa nije nikad dozivjela orgazam...
kako ste svi licemjerni...sve lafo popunjene i oble zene vam odgovaraju a cim taj \'\'kostur\'\' prodje pored vas zabalite ko malo dijete...bas svasta ne kazem ja da ove bucmaste zene nisu lijepe, po meni je svaka zena lijepa na svoj nacin i njena kilaza nema veze s tim. samo da se zna da ne bi bilo nekih komentara :)
Ah joj kako sam sokiran, necu moci spavati.
@ares.kane Kralju, takav stav kao ti imaju momci sigurni u svoju se.k.s.ualnost i vjestine u krevetu! Za takve nema zime, svaku mozes smotat. Svaka tebe čas\'!!!
najljepse zene svijeta...Marilyn Monroe, Monica Beluci :-) klasične i zanosne pune jedre i oble i sočne prave žene još jedna plavka i jedna crnka...neprekosnoveno... kaka Anga Jolie i njoj slični kosturi i rugobe :-)
Ma svakako, triput se udavala jer je \"voljela samo zene\"... aha, yes...
nije čudo koliko je kur¢a vidjela, da je postala gay
Kratkotrajna faza ili le.z.b.i.j.ski eksperiment, ali najvjerovatnije marketinski trik kad divi malo opadne popularnost. Monroe je napravila najmanje 12 ab.o.r.t.u.sa jer divi nije odgovaralo da u to vrijeme ima dijete, kasnije je bila beskrajno nesretna jer nije mogla da ostane trudna, kako licemjerno.