Pretjerao pripremajući se za ulogu
48
Šokantan izgled Matthewa McConaugheyja
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lici na Hendu iz mladjih dana
svaka čast za transformaciju, al jedan je Christian Bale, taj lik je bukvalno izdeformisan bio u filmu \"The Machinist \", znaci on nije u tom filmu dao gledat u sebe koliko je sje*an izgledao. I u \"the boxer \" je isto zastranio fizički. Sve u svemu i ovaj Mekonahej se potrudio.....sto jj
moja ljubav
pravi glumci koji su na cijeni ne sprdaju se sa svojim zanatom, pogledajte malo biografiju Roberta De Nira ili Johna Travolte, oni su znali mjesece provoditi u jestima u kojim se snima film, samo da pokupe akcenat i način života okoline. Nijeto film Aide Begić ili kod amidže idriza da naaciš kameru na šine i snimaj minute. :-)
uh, ja sranja u ruandi. imamo ozbiljnih problema, bice on ok.
Bogami i on ce bit zrtva al ne side kako je kreno :$
Da nije rakonja
sta je Matthewa bez brkova ? stalak za infuziju :-D
Kao porno glumac iz osamdesetih, sta cojk sebi uradi nije normalan
ovo je trud da ostanes dobar u svom poslu a ne kao nase komunnjjare navikli z guza na guz pa se zale nema posla... cuj ovog nehljeba gore...ima milione i opet radi....e moj konju
Divi mu brčića kao da će pornić snimati,
P ANEK NEKO KAZE DA ODIJELO I IZGLED NE CINE COVJEKA!!! MALO SMINKE, MALO VISE SUPLEMENATA I DOBIJETE HOLIVUDSKI POPULARNI LOOOK!
ma iskreno boli nas briga kako on izgleda,sam je sebi kriv ja samo pustim ovu i uzivam http://adf.ly/Eg1dx
Kao da vec nemaju dovoljno para i nisu milioneri, sta rade za pare ovi holivudski glumci!
A ovako je izgledao http://adf.ly/EXfy3
\"PRETJERAO PRIPREMAJUĆI SE ZA ULOGU\" what u bunch of horses asses you are..