Selfie od milion lajkova
7

Službeno je završena najduža holivudska svađa, fanovi u ekstazi: Srušit ćete internet

D. J.
Foto: Instagram/EPA-EFE
Foto: Instagram/EPA-EFE
Najduža svađa u Hollywoodu sad je i službeno završena nakon što je Katy Parry objavila selfie s Taylor Swift.

Naime, Perry je u društvi Rite Ore pratila prvi Taylorin nastup u Sydneyu u sklopu turneje Eras Tour.

Katy je kasnije na Instagramu podijelio niz fotografija i isječaka s koncerta, uključujući i nasmijani selfie sa Swift iza pozornice.

"Moram vidjeti staru prijateljicu kako blista večeras", napisala je Katy uz objavu koja je u samo nekoliko sati pokupila preko milion lajkova i izazvala nevjericu kod fanova s obzirom da su pjevačice bile u svađi gotovo 10 godina.

"Ova objava je zauvijek promijenila ljude", "Moramo se smiriti", "Sad nam dajte suradnju", "Ovo je kao san", "Srušit ćete internet", nizali se komentari.

Inače, netrpeljivost između dvije pop kraljice Katy Perry i Taylor Swift započela je prije 10 godina. Iako su jedno vrijeme bile jako dobre prijateljice, 2014. godine to se promijenilo.

Njihova svađa postala je javna nakon što je Swift objavila pjesmu "Bad Blood" čiji spot i riječi govore o bivšoj prijateljici koja joj je "zabola nož u leđa".

Taylor je u intervjuima spominjala i "slavnu pjevačicu koja joj je pokušala sabotirati turneju te joj otela plesače".

"Godinama nisam bila sigurna jesmo li zaista super prijateljice ili me jednostavno vrijeđa. A onda je nešto učinila nakon čega sam zaključila da smo zasigurno zaklete neprijateljice", ispričala je Swift jednom prilikom aludurajući na otimanje plesača.

Katy je s druge strane Swift tada nazvala "vukom u janjećoj koži".

Mediji su njenu svađu s Taylor Swift prozvali "hladnim ratom pop kulture", a kritikama su se pridružile i neke druge slavne osobe, poput Lady Gage. To je rezultiralo time da je Perry odlučila potpuno promijeniti svoj način života i pristup slavi.

Kad god bi izlazila iz kuće, nosila bi istu trenirku. Time je posao paparazza učinila beskorisnim jer su uvijek imali iste fotografije nje. To ju je zbližilo s pjevačicom Siom koja se na sličan način branila od prevelike pozornosti.

"Odavno sam prestala guglati i čitati komentare. Dakle, ako sam na društvenim mrežama, objavljujem postove, ne gledam ništa što drugi pišu", kasnije je objasnila Perry kako se nosila s mržnjom te dodala da joj je u tome mnogo pomogla upravo Sia.