Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...fotografija je po svojoj prirodi, zamrznut trenutak vremena...i, takođ, po svojoj prirodi služi kako za ličnu upotrebu, tako i za pokazati prijateljima...a društvene mreže su alat prijateljstva, ako ja dobro logiciram...dakle?
...iz mase kritičkih komentara najćešće iščitavam golu sujetu i zavist...nisam ni opasan, ni tvrd, samo na gluposti uzvraćam "bez pardona"...
-Jedva čekam Maj da vidim jagode na Instagramu :)
Nema nista zdravije od friskog mlijeka... ;-)
A gdje je ovdje na slici Beyonce???
klixe , može li bar jedan dan bez knjige glava i instagrama ? hvaala
Izgleda da ne moze, bas ko da nas ovo interesuje, kako se ko i s kim slika. Ja zato prestala da koristim FB, i radi onih glupih statusa. :P Ako ovako nastave i ovdje uhhh. ;-)
nemoj , neka te hahahaha :) što je najtužnije dosta populacije ovo i zanima , ko s kim pije kafu , ko šta radi i s kim .... nemaju svoj život pa žive živote drugih i raznih celebritija tako što prate svaki njihov korak .... psihopatologija živa nemam ni ja Fb , nisam ga nikada ni imao ....ali znam o čemu govoriš imao sam priliku par puta vidjeti " dubokoumne statuse " i razna glumatanja i pametovanja po Fb-u ... iskreno , bolje što nemam profil , jer bi morao biti iskren prema njima ,a to ne bi bilo dobro ... samo bi me zamrzili ljudi bezze :)
PRIKAŽI ODGOVORE (45)
Gdje je ovaj vidio Gwen i Beyonce, volio bih i ja ??!
Lijepo je u ovo moderno doba vidjeti bebu da doji, Alisa +
Beyonce a ono jay z na slici
Bijons se ošišala naćelavo?
Taman sam se pitala kako nije prvi komentar od nekog muškarca koji bi dojio Alisu, kad ono drugi. Uvijek iste fore.
ODVRATNO
ovaj "brelfie" mi je puno interesantniji od "selfie"...:)
jes ova prva milfaca
Болесно ли је то америчко пучанство. Они су пали у масовну схизофренију и делириј.
ja bih gledo svaki dan slike Adriane i Jessice
ko su one, daj i prezimena jebemga ja
Internet (drustvene mreze ponajvise)je na pocetku bio blagoslov covjecantvu,ali mi se cini da kako vrijeme prolazi da ce se na kraju pokazati kao jedno od stvari koje je potpomognulo unistenje covjecanstva i na fizickom i na psihickom planu,postaje bolest...Jedna od mnogih stvari koje su napravljene za boljitak covjecanstva a na kraju je bolesni covjek to iskoristio da unisti samoga sebe...