Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne ide droga i lijepa mlada koža zajedno :D
Tako u onoj seriji Moderna obitelj glumica koja glumi stariju kćer ima 25, ona mlađa nema ni 18, a izgleda starije od nje, svašta. A ova Margot Robbie iako je stvarno lijepa puno starije od 24 izgleda.
šminka postaruje,a puder ne sakriva čvibe :D
Ipak, sve i jedna jebizovna!
Lorde ljepsa bez sminke.
Lordica upotrebljava tešku šminku, neprilagođenu njenim godinama.. Ali što će Anđa u ovoj grupi, ona baš izgleda u skladu s godinama.:)
Meni bas i ne, izgleda mi kao da je vec dobro zaglibila u cetrdesetima. Vjerovatno je njenja mrsavost koju fura u zadnje vrijeme u faci cini starijom.
E moj Klixe, kad morate ukidati komentare na vijesti o Zvorniku...
Zakljucak je: htio ne htio definitivno moras bjezati odavde