|

Slavne prijateljice ponovo se okupile: Rachel, Monica i Phoebe opet zajedno

Slavne prijateljice ponovo se okupile: Rachel, Monica i Phoebe opet zajedno
30
E. Sk.
10.11.2019. u 12:17
7
komentara
30

dijeljenja
Slavne prijateljice ponovo se okupile: Rachel, Monica i Phoebe opet zajedno
Slavna glumica Jennifer Aniston dobila je priznanje za svoj humanitarni rad na dodjeli nagrada Artists Inspiration Award.
To je bila idealna prilika da joj nagradu uruče najbolje prijateljice s TV ekrana, Courteney Cox i Lisa Kudrow.

Uoči dodjele slavne prijateljice pozirale su zajedno na crvenom tepihu, a za tu priliku 50-godišnja Aniston odabrala je vintage svilenu haljinu s crno-bijelim printom, koju je kreirao dizajner John Galliano.

"Nismo jedine koje znaju da je Jennifer nevjerovatna osoba. Svi je volimo jer je iskrena, zrači toplinom, veseljem, humorom i ljubavlju", kazala je Cox.

Nakon nabrajanja njenih postignuća, glumice su izrazile dobrodošlicu voljenoj i velikodušnoj prijateljici na bini koja je održala vrlo emotivan govor.

Aniston, Cox i Kudrow glumile su Rachel Green, Monicu Geller i Phoebe Buffay, u periodu od 1994. do 2004., a nakon završetka snimanja ostale su dobre prijateljice. No, najviše pažnje izazvalo je nedavno okupljanje slavne šestorke, što je ovjekovječila upravo Jennifer Aniston. Legendarni selfie sa šest prijatelja, Aniston je poslužio i kao prvi post na tek otvorenom Instagram profilu, koji je srušio rekord po broju pratilaa u kratkom roku.
Prijavi grešku


Komentari (7)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...