Nakon četiri godine veze
0
Sir Paul McCartney spreman za treći brak
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nakon 4godine je vec vrijeme za rastajanje, da niste pogresno napisali??
Opet ce po-pu sit.
posto se ne moze komentirati clanak \"Carla Ossa kao i obicno izgleda fenomenalno\" trebali ste napisati \" Carla Ossa kao i obicno izgleda ODLICNO.\" :D
neka im je sa srecom... nakon bracnog brodoloma treba \"stisnuti\" pa se ponovo upustiti u brak :))
nisam očekivala da Polizgleda ovako tetkasto: ofarbana kosa, lifting...totalno neprirodno...John L. to sebi ne bi dozvolio, da je živ, on bi bio muško! Usput: slatko: njegova djevojka...on 68 ona 51....to samo može na Zapadu, kod nas u tim godinama već rezervišu mjesto na groblju !!!