Ni četvrti put nije uspjela
0

Sinead O'Connor se razvela nakon samo 16 dana braka

Sarajevo-x.com
Četvrti brak Sinead O'Connor trajao je samo 16 dana. Pjevačica je na svojoj internet stranici najavila da se razvodi od Barryja Herridgea za koga se udala početkom decembra.

Sinead je u srceparajućoj poruci napisala da su ona i Barry zajedno živjeli samo sedam dana, a na Badnje veče su odlučili da prekinu svoju zajednicu. Poznata Irkinja je za krah braka optužila pritisak koji su na njenog, sada već bivšeg supruga, vršili njegovi poznanici.

O'Connor je svojim fanovima kazala da su se ona i Barry rastali sporazumno te da će i dalje biti u dobrim odnosima.

"Tri sata nakon završetka svadbene ceremonije određeni ljudi bliski mome suprugu pokazali su da se ne slažu s našim brakom. Smetalo ih je što sam na vjenčanju pušila marihuanu jer ne pijem alkohol. Moj suprug je bio veoma povrijeđen ponašanjem njemu bliskih ljudi", napisala je pjevačica i nastavila:

"On je divan muškarac i ja ga veoma volim. Žao mi je što nisam obična žena. Teško mi je priznati, ali mislim da smo pogriješili što smo uletili u brak na brzinu. Bio je veoma nesretan i zbog toga sam odlučila da okončan naš brak jer je on isuviše fin da bi to učinio".

O'Connor i Herridge su se vjenčali 8. decembra u Las Vegasu nakon tri mjeseca zabavljanja, piše Daily Mail.