"Privilegiran je"
31

Sin Kim Kardashian na teren izašao s Messijem, fanovi ih napadaju: Novac može sve kupiti

D. J.
Kim Kardashian našla se na udaru kritika zbog videa u kojem njezin sin Sainta izlazi na stadio držeći za ruku jednog od najboljih igrača svijeta, Lionela Messija.

Messijev Inter Miami, igrao je protiv L.A. Galaxyja u Dignity Health Sports Parku u Los Angelesu i svi su igrači izašli držeći za ruke lokalnu djecu.

"Saint ispraća Messija večeras na teren na utakmici L.A. Galaxyja protiv Inter Miamija!!!", Kardashian je napisala uz video koji je podijelila na X-u i istaknula kako njen sin "živi svoj san".

Inače, 43-godišnja Kim, koja Sainta ima sa svojim bivšim mužem Kanyeom Westom, također je objavila fotografiju na Instagram priči, zahvalivši L.A. Galaxyju što je "ostvario sve njegove snove". Fotografiju sa Saintom objavio je i sam Messi na svom profilu.

Ekipa na internetu kritizirala je Kim zbog ovog poteza.

"Privilegiran je... Nadam se da zna bar šutati loptu", "Bilo bi super kad bi neki klinac koji to zaslužuje dobio tu priliku, a ne neko ko je imao nevjerojatnu sreću što su ga rodili milijarderi", "Novac može kupiti sreću, rasprava završena", "Novac može kupiti sve pa čak i Messija", nizali su se komentari.

Bilo je i onih koji nisu bili toliko kritični prema Saintu i njegovoj mami, prenosi Page Six.

"Ljudi koji se ljute zbog ovog su jadni", napisao je jedan komentator i istaknuo kako "bi svi to učinili za svoje dijete, ako je to ono što oni žele".