Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemam nista protiv nje ali jbg danasnja muzicka industrija se odvija samo u smislu nemorala I pristalica koji su 'prodali dusu vragu' Adele mi je na pocetku imala poneki hit ali sjecam se njenih intervijua kad je govorila da se boji slave ovo ono,I na kraju slijede spotovi sa satanictickim detaljima I ode to tako u nedogled. Jos jedna marioneta ... Jbg
Neka joj je sa srecom... a djeca ko djeca. nevina.. niko kao oni ne zna da obraduje, iznenadi.. ocara... :D
Fino on to sa 4 godine.. s 5 će joj garant posvetiti roman a sa 6 simfoniju. jedite g.o.v.n.a.
Dok je ovaca neće falit vune..naš Šaran je za ovu akademik..nema ovdje umjetnosti, autentičnosti, vizije..sve je ovo produkt producentskih kuća, mass medija i te brit-pop mašinerije..izbacuju to oni stalno, a narod to puši maksimalno jer je glup i ne vari muziku..bajagi piše ona muziku da kako da ne..i Robbie W. je isto piso..sad piša uz vjetar..valjda zaboravio pisat sad šta li je..
lol