Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
itnbAF caukbxwuwyxt
I needed to craete you that little observation in order to give thanks yet again considering the lovely strategies you have provided above. It was pretty open-handed of people like you to convey unreservedly just what a lot of people could possibly have supplied for an ebook to end up making some bucks for their own end, specifically seeing that you could have tried it if you ever desired. These secrets also served as the great way to be certain that some people have the same dream similar to my own to understand way more with regard to this issue. I\'m sure there are many more fun periods up front for those who browse through your website.
...bosch...buš\'lica, ubodna pila, odvijač, etc...aj sad opletite minusima :)
...jel\' spomeneš kakvog alata, odma minusi lete :)
jooooj rejhana,...pojo bi ti goovno ko sarmu
Gledanost uopće nije u padu !! :D I mogao bi se kod nas ovakav iole sličan projekt realizovati. Produkcija im je na vrhunskom nivou Ali s obzirom na sve ostale, važnije probleem u našoj državi, mislim da je ovaj manje važan
ma Voice zakon.. =)
...jedna stara narodna \"nema \'ljeba bez motike\" :)