Snimljen devedesetih
24

Sharon Stone otkrila da je izgubila skrbništvo nad sinom zbog seksi scene u filmu

L. R.
Sharon Stone i njen sin Roan (Foto: EPA-EFE)
Sharon Stone i njen sin Roan (Foto: EPA-EFE)
Glumica Sharon Stone nedavno je u medijima izjavila kako je izgubila skrbništvo nad sinom nakon što je objavljen film "Basic Instinct" u kojem je ona snimila seksi scene.
Holivudska glumica proslavila se ovim kultnim filmom iz 1992. godine u kojem je glumila spisateljicu kriminalističkih romana koja postaje osumnjičena za brutalno ubojstvo rock zvijezde.

Osam godina nakon što je glumila u filmu, Sharon je posvojila sina Roana sa sada već bivšim suprugom Philom Bronsteinom, a navodi kako je sudac doveo u pitanje njenu sposobnost kao roditelja upravo zbog ovog filma.

"Izgubila sam skrbništvo nad svojim djetetom. Kad je sudac upitao moje dijete, mog malog, malog, sićušnog dječaka: ‘Znaš li da tvoja majka snima filmove o seksu'", rekla je Stone medijima.

Naime, par je imao problema sa prirodnim začećem i Sharon je pretrpjela tri spontana pobačaja prije nego što je Roan ušao u njihove živote 2000. godine. Tri godine kasnije njen brak se raspao i ušla je u bitku za skrbništvo s tadašnjim suprugom Philom, koju je zbog uloge izgubila.