Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad joj nesto krivi muskarci? Jer je zaradila milione? Jer je imala sve medije i mikrofone uprte u nju da prica sta hoce? Sta je njen problem tacno? Ako je zaista imala 9 pobacaja, a cisto sumnjam u ovakve price starih i isfuranih zvijezda, ona ima medicinski problem. A sa svojim parama moze birati kojeg doktora na svijetu ce dovesti da je pregleda, bez obzira na spolni organ tok doktora.
Popišulja koja je zaradila preko 100 milja dolara na izgledu i širenju nogu u filmovima koje reziraju muskarci, sada NJAKE... ove ženturače su sve odvratnije i odvratnije. Po čemu su to muškarci privilegirani??!! bog te mazo, moj pradjed bio rudar sa 100% muškaraca, kičmu polomio, pluća oderao, vid izgubio da bi ova prdila o diskriminaciji i teškom životu. Bome, treba muškarci koji arbajtom guraju 90% ekonomije da se pobune jer ovo već ozbiljno iritira
Šta joj je sve i koliko puta uletjelo dole, žvo čudo bi bilo da je šta i izletjelo... Seru ove feministkinje, da valja... Ovamo sve neka jednakost i nezavisnost, a ko fol im zdravlje od muške empatije zavisi. Odlučite se na koju ćete stranu više. Da vam se hebat' a da vam ne uđe... I tata bi sine.
Pametniji si ako sutis, vjeruj.
Metamfetimininka
Sve dobro sto nam se desi u zivotu,od Boga je..Ono lose smo sami sebi priredili...I nauka i vjera to potvrdjuju.
To je jedna od najvecih gluposti koje vi vjernici koristite. Kao sve dobro je od tog carobnjaka, a sve lose nije. Ne ide to tako pasa moj, il je sve njegovo, il nije nista. A pravdati ga sa jednim, a skidati odgovornost na drugom je u najmanju ruku besmisleno za jedno svemocno bice kako ga opisujete vi koji vjerujete.