Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brenda Walsh
Zivim u danskoj a bila je i moja sestra dobro poslje kemo terapija skoro tri godine onda se vratio jos agresivniji i za 6 mjeseci je nestalo ovim postom nebi zelio zenama da ubijen volju za zivotom ali trebaju znati da mali broj ostane ziv.
Samko, uvijek treba biti optimistican, jer iznad svega psiha najbolje lijeci, znaci uvijek davati pozitivne stvari.. govoriti najbolje, e sad .. svakakvih sudbina da se razumijemo. Ali ne treba nikada odustati, evo sad jedan fin primjer, moja sestra takodje je imala, operisala.. terapije.. i sad je odlicno a to je bilo prije 6 godina.. svake godine radi tumor markere.. sve super. Sad jedna velika stvar u svemu je i ishrana u toku lijecnja, terapija, znaci izbaciti sve sto hrani rak, t
.. uvijek mi falis slova... da se nadovezem.. Stadoh kod ishrane, izbaciti sve sto bi ga moglo pokrenuti.. nahraniti.. bar taj period lijecenja, kasnije evo vratila se na normalnu iskranu i sve.. ali dok je mozda postojala i jedna mala celija nije je hranilai ona je nestala... pa eto mozda i ovo nekome pomogne.. znaci.. pozitivno.. i lagano. i puno srece.. da ozdrave.. i nikada vise da se ne vrati..
Kad umres, pitacu te...
Ovako ce i ona luda jiaogulan vikat, ako vec ne vice. NJoj je svaka druga rak, jer predosjeca sta ce se desiti. Nazalost.
Budi jaka Prue ❤❤❤