Showbiz
0

Shannen Doherty nakon kemoterapije: Rak je za mene blagoslov

Klix.ba
Shannen Doherty (Foto: AFP)
Shannen Doherty (Foto: AFP)
Zvijezda kultne serije "Beverly Hills 90210" Shannen Doherty kazala je da se osjeća odlično i da je veoma sretna nakon tretmana kojem je podvrgnuta zbog karcinoma dojke.

Karcinom joj je dijagnosticiran 2015. godine, a nedavno je na Instagramu objavila da je završila kemoterapije i zračenje. U istom postu je navela da čeka da vidi da li je zdrava ili nije.

"Osjećam se odlično, sretna sam što sam ovdje. Karcinom je za mene, koliko god da je težak, blagoslov. Zauvijek me je promijenio, promijenio je moj život na način kakav nisam mogla ni zamisliti", kazala je glumica.

Nakon završetka kemoterapija 45-godišnja glumica se prvi put pojavila u javnosti u subotu na jednom humanitarnom događaju u Los Angelesu.

Doherty nije dala više informacija o svom zdravstvenom stanju, ali je objavila video na kojem pleše na osnovu kojeg su njeni fanovi zaključili da se osjeća dobro.

Shannen Dohrety je najpoznatija po ulozi Brende u hit tinejdžerskoj seriji "Beverly Hills 90210" te ulogama u seriji "Charmed" i filmu "Heathers".