Rođendansko iznenađenje
0

Shania Twain dala specijalno obećanje svojim fanovima

Sarajevo-x.com
Shania Twain planira veliko iznenađenje za sve njene obožavatelje. Country pjevačica postavila je video na svoju web stranicu u kojem obećava da će im pokloniti specijalni dar naredne sedmice kada slavi 44. rođendan.

Na video clipu koji je sniman u vrtu njene kuće u Švicarskoj, pjevačica zahvaljuje fanovima jer su se sjetili osmog rođendana njenog sina Eja a nakon toga govori o iznenađenju.

"Zdravo svima. Ovdje Shania. Prvo želim da vam zahvalim na predivinim čestitkama za Ejin rođendan. Kao drugo, ako niste primjetitli na mojoj stranici za 28. august, pokloniću vam mali poklon kao znak zahvalnosti za vašu podršku tokom proteklih godina... Bili ste divni, hvala vam puno", rekla je Twain.

Neki smatraju da je poklon vrlo lična priča koja govori o njenom razvodu od muža, producenta Roberta Langea koji je imao vezu sa njenom najboljom prijateljicom.

Izvor blizak pjevačici je rekao da nije riječ o muzici već o nečemu na čemu je Twain radila tokom protekle godine. On dodaje da je to potpuno durgačija slika slavne pjevačice kakvu niko do sada nije vidio.