Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad vidjo naslov nesto me stegnu u grudima a kad otvorih stranicu suza mi niz lice podje i od bola i zalosti ne uspjedoh procitati cijeli clanak.
ma ovi fudbaleri su popliricno bolesni tipovi eee saciru varati cccc a ona kad kukom zavrti dobijes izljev krvi u mozak
sakira je sakira.. ali mladja je mladja.
hahha, ja ne znam ko vama pise tekstove,ali meni ovo lici na domacu zadacu u kojoj se treba napisati pricica ali samo od prosto prosirenih recenica :D \"novinar\" shega si!!!
eki Shakire... đe ba jarane
Idiot!
Samo da mi je znati odakle vam ova vijesti, niko je nije objavio, Shakirine stranice nista ne potvrdjuju.. Da se niste culi sa Shakirom?
hohohohOOoo sta cemo sad?! mora da su se ofucali guzovi 34 godisnjakinje
Shakira šta će ti balonja???
\"Je l ovuda prosao Gerard Pike?\" - Shakira zaustavlja stolicu ispred voditelja \"Jeste li vi Shakira?!\" - ushiceno ce Nele \"Jok, ti si! JE L OVUDA PROSAO GERARD PIKE?\" - odbrusi mu Shakira \"Jest, prije...pet minuta!\" - odgovara Nele Shakira daje gas na stolici ide za Piketom
Stvarno ti mentalni doseg treba biti na razini guranja lopte po terenu da prevariš ovakvu ženu. Ajde, balavac, kad dođe u njene godine shvatit će što su žene, a onda Šakire više neće biti u blizini.:))))
E od sada shacira navija za REAL MADRID garant :-)
Aj bona Šakira, kad se udala ona razvaljena debelguza Kim ..naćeš i ti nekog dok trepneš.
NaSHAKIRo sam se zbog ove vijesti...
šaćira meni ne predstavlja tvoj raspored nikakav problem..
E super, sad sam ja na redu!
znaci on nju ostavio zbog mlade pichketine