Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boli me qu+rac za njih! i ja sam sinoć j+ebao pa niko ništa ne piše!
ibrahimovica vec preboleo.....:P
Obećala Šaćira ako Real prođe dalje da će komplet ekipi iz madrida da pofamfla po ku.ra.c!!! P.s. Štali će reći obotnica?! HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH!
Šaćira i Pike
J-e-b-o v-a-m j-a m-a-t-e-r ajd malo azurnije kopirajte vijesti o desavanjima na terenima a ne o njeznostima na tribinama. Izbacite ovu sport sekciju ili dajte nekom klincu da vam kpopira vijesti, vjerujem da desetogodisnjak moze bolje uredjivati ovu sekciju.
Shakira i Pi**e razmjenjivale nježnosti na tribinama hahahahah :D
Ovo je dio na Sa-x.com koji se zove \"Showbiz\".. Sta ocekujete ? :OO Da se pise o zagađenju zraka ili slicno. Ako se nece pisati o nekim zvijezdama, o cemu ce onda? Ako vas ne zanimaju takve vijesti, jednostavno ih prekocite ;)
Pogledajte kako ona stara k.ur.vetina gleda...
Veoma bitna informacija. Covjek prosto dobije nocne more, ako ne bude u toku dogadjaja sto se \"razmjenjivanja njeznosti\" ovih dvoga tice... :)) A, koliko Urana trenutno usdisemo, te koliko nam je hrana i voda zagadjena - su manje vazne stvari u zivotu. Shakira i njoj slicni ce uskoro biti teme za diplomske radove i doktorate. Nas svijet je tako \"interesantan\". Shakira & Pique ... YEAH!
Sarajevo-x ja mislim da narod iz Bosne i Hercegovine ne zeli znati gdje ovo dvoje razmjenjuju njeznosti! Vazda s.er.ete i vi s ovim portalom! Usmrdilo se!
sta ce samo tek biti kad dzeko sebi nadje zensku! fedja ce trcati za njima i slikavati ih na svakom koraku! jadan dzeko tad!
razmjenjivao sam i ja pa se ne ku.r.cim. zasto o meni ne napisete pi.ck.a vam ma.terina
Pofatalise malo za siisce malo za guzicice dase nadraze pa poslije u krevet dase isprazne dase oslobode stresni substanci hahahahah hahahahh
Jel ovo mesi-šišmiš pored njih , hehe
@aa i @Sejo nije fer, stavite svoje slike, pa onda i vas mentalno ograničene da kementarišemo.
Meni je zao onih ljudi irgeta koji se bore za dinar da bi prehranili svoje, a kad vidim na cemu novinari dobijaju platu, odmah mi se zgadi! Koliko se vidi nedostatak profesionalizma, cisti copy - paste drugih portala, da bi ukinuli neku tisinu dnevnu, koja nema puno desavanja (mislim naravno da ima, ovo je bio sarkazam) ubace ovo dvoje koji ni po cemu nisu interesantni, kao svaki drugi covjek uzivaju u zivotu, pa neka tako i ostane!
pazi samo debele kako ih promatra u fazonu \" a šta to ona ima a ja nemam\"